Η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ζωή Ζέρβα μιλά για το κίνημα «Me Too» στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι»


Η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ζωή Ζέρβα μιλά για το κίνημα «Me Too» στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι»

 

  Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 20:00 – 22:00 το μουσικό ταξίδι της εκπομπής της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον Dreamcity Web Radio θα έχει συνοδοιπόρο τη σύμβουλο ψυχικής υγείας, θεραπεύτρια ζεύγους,  Life and Relationship Coach και εκπαιδευόμενη Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια Ζωή Ζέρβα.

   Μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου το κίνημα «Μe Too» το οποίο ξεκίνησε στην σημερινή εκδοχή του τον Οκτώβριο του 2017 στις ΗΠΑ και σιγά σιγά βρήκε παγκόσμια απήχηση, επιτέλους, βρίσκει πρόσφορο έδαφος και στη χώρα μας. Πλήθος γυναικών από διαφορετικούς χώρους καταγγέλλουν η μία μετά την άλλη επώνυμα ή ανώνυμα συμπεριφορές παρενόχλησης, κακοποίησης και σεξουαλικής βίας. Ποια είναι η ψυχολογία του θύματος; Για ποιον λόγο πλήθος γυναικών καταγγέλλουν τέτοιες ειδεχθεις πράξεις μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ή και καθόλου; Σε αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις θα μας απαντήσει η Ζωή Ζέρβα.

  Μπορείτε να στείλετε τις προσωπικές σας ιστορίες, σκέψεις ή αφιερώσεις στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμά σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα.

  Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό www.dreamcity.gr και το ταξίδι ξεκινά με συνοδοιπόρο τη σύμβουλο ψυχικής υγείας Ζωή Ζέρβα.


 

Σχόλια