Ο Σταύρος Πηλιχός σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης!






Ο Αλιβεριώτης Σταύρος Πηλιχός κέρδισε τις καρδιές κριτών και κοινού από την πρώτη εμφάνιση του στο  «The Voice of Greece» με την μαγευτική ερμηνεία του στο τραγούδι  της Ελεωνόρας Ζουγανέλη «Ως και οι Θάλασσες». Οι καρέκλες όλων των κριτών να γυρίσαν για να  διεκδικήσουν τον λαμπερό καλλιτέχνη στην ομάδα τους. Τον αγαπημένο αοιδό τελικά κέρδισε στην ομάδα της η Έλενα Παπαρίζου.

  Ακολούθησε μια σειρά από μοναδικές ερμηνείες σε τραγούδια ξένου αλλά και Ελληνικού ρεπερτορίου, οι οποίες προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης σε όλους μας. Μπορεί ο Σταύρος Πηλιχός να ολοκλήρωσε τη πορεία του στο «The Voice of Greece» στην ημιτελικό του παιχνιδιού αλλά στις καρδιές όλων μας ήταν και παραμένει ο μεγάλος νικητής.

  Έπαθλο του η αγάπη και η αποδοχή που κέρδισε, τόσο με τη ξεχωριστή του φωνή όσο και με την λαμπερή σκηνική του παρουσία αλλά και το ήθος που χαρακτήριζε όλες του τις εμφανίσεις. Μπορεί το κεφάλαιο  του «The Voice of Greece» να έκλεισε για τον Σταύρο Πηλιχό  αλλά ο δρόμος της επιτυχίας ανοίγεται σίγουρα μπροστά του.

  Απολαύστε τον σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με την Τζένη Κοσμίδου!


Ο Σταύρος Πηλιχός σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης!
 

Σχόλια