Ελευθερία Αντωνοπούλου, το χαμόγελο που γεμίζει κέφι τα πρωινά μας και όχι μόνο!

 


Η Ελευθερία Αντωνοπούλου είναι ένα ξεχωριστό πλάσμα που από την πρώτη στιγμή καταφέρνει να κερδίσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό ακροατή. Η έμφυτη αισιοδοξία της, η κεφάτη και γεμάτο αυθορμητισμό συμπεριφορά της αλλά και το πλήθος νέων πραγμάτων με τα οποία πυκνά συχνά εμπλουτίζει το πρόγραμμα της, την καθιστούν την καλύτερη επιλογή για τα πρωινά και όχι μόνο.

Η πρωινή της εκπομπή «Buongiorno» η οποία λαμβάνει χώρα καθημερινά (εκτός Παρασκευής και Κυριακής), 11:00-13:00 στο www.dreamcity.gr, είναι κυριολεκτικά ότι καλύτερο για να ξεκινήσει κάποιος τη μέρα του ή για να κάνει ένα διάλλειμα από τη δουλειά του.

Ένας τόσο πολυπράγμων άνθρωπος όμως σαν την Ελευθερία, η οποία εκτός από ραδιοφωνικός παραγωγός στο DreamCity WebRadio, είναι και νηπιαγωγός, τοξοβόλος, αρθρογράφος και λίγο στην άκρη ηθοποιός, όπως χαρακτηριστικά συνηθίζει να λέει, δε θα μπορούσε να περιοριστεί σε μια και μόνο εκπομπή.

Έτσι εκτός από τα πρωινά, μας ταξιδεύει στον δικό της ξεχωριστό κόσμο και κάθε Κυριακή 20:00 – 22:00 μέσα από την εβδομαδιαία εκπομπή της «Bella Notte».  Μια εκπομπή διαφορετικού ύφους από την πρωινή, με κοινό όμως χαρακτηριστικό την αισιοδοξία και τη ζωντάνια που την διακρίνουν.

Άλλωστε η αγαπημένη της φράση που συχνά αναφέρει και στις εκπομπές της και ανήκει στον  Walt Disney μιλάει από μόνη της:

«Όλα τα όνειρά μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αν έχουμε το θάρρος να τα πετύχουμε»


Σχόλια