Ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον DreamCity Web Radio

 


Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 20:00 – 22:00 ο Χρήστος Βασιλόπουλος μιλάει αποκλειστικά στην Τζένη Κοσμίδου και στην εκπομπή «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον μαγικό Dreamcity Web Radio, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης!

  Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ζει και εργάζεται στο Los Angeles από το 2009 μέχρι και σήμερα, και έχει συμμετάσχει σε μεγάλες τηλεοπτικές

επιτυχίες της Αμερικανικής τηλεόρασης, όπως το The Closer, Banshee και Blindspot, The Last Ship, Whiskey Cavalier, Warrior, The Old Man (η συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά αναμένεται να προβληθεί στο τέλος του

2021,με πρωταγωνιστή τον Jeff Bridges), αλλά και σε ταινίες.

Έχει μεταφράσει στα Ελληνικά, μαζί με τον Γιώργο Καραμίχο, το best seller εγχειρίδιο για ηθοποιούς “The Power of the Actor” (Η Δύναμη του Ηθοποιού) της Ivana Chubbuck (Ιβάνα Τσάμπακ).

Είναι ο μόνος Έλληνας ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο πετυχημένο Video Game «Metal Gear Solid V: The phantom Pain».

   Αυτή τη περίοδο ετοιμάζει σε συνεργασία με το με το Acting Studio του Red Stage Theatre, ένα πολύ ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «3,2,1…Πάμε! Από το casting μέχρι το πρώτο take».

      Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό www.dreamcity.gr και το ταξίδι ξεκινά με συνοδοιπόρο τον μοναδικό Χρήστο Βασιλόπουλο!


Σχόλια