Η καρδιά των ερωτευμένων χτυπά στο DreamCity Web Radio

 



  Η γιορτή των ερωτευμένων έφτασε! Στο άκουσμα της και μόνο συναισθήματα αγάπης, έρωτα, πάθους, αλλά και νοσταλγίας κατακλύζουν το είναι μας.

Οι συνθήκες βέβαια που βιώνουμε φέτος είναι πρωτόγνωρες, αφού τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του Covid 19 μας στερούν πλήθος όμορφων δραστηριοτήτων που συνηθίζαμε να μοιραζόμαστε με τους συντρόφους μας. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν στερεί ακόμη και την επαφή. Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν θα πρέπει να μας πτοεί.

  Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η αγάπη, ο έρωτας και το πάθος κρύβονται στην καρδιά και όχι στα δώρα και τις δραστηριότητες που μοιραζόμαστε με το ταίρι μας. Η σκέψη και τα συναισθήματα μας είναι ικανά να μηδενίσουν κάθε απόσταση.

   Το αγαπημένο σας DreamCity Web Radio θέλοντας να ομορφύνει αυτήν την τόσο ξεχωριστή ημέρα για τους ακροατές του θα πραγματοποιήσει ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον έρωτα.

  Από τις 8:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα που τη σκυτάλη του μουσικού σας ταξιδιού αναλαμβάνουν οι έμπειροι ραδιοφωνικοί παραγωγοί τα κομμάτια που θα ακουστούν θα έχουν ως θέμα τη γιορτή των ερωτευμένων.

  Ξεχωριστά κομμάτια διαλεγμένα ένα προς ένα, για να αγγίξουν τις καρδιές όλων σας δημιουργώντας ένα σπάνιο πρελούδιο συναισθημάτων. Κομμάτια που θα σκορπίσουν μαγεία αυτούς που γιορτάζουν που θα φέρουν κοντά νοητά τους ερωτευμένους που λόγω των συνθηκών είναι μακριά και θα παρηγορήσουν όσους ο έρωτας τους δεν έχει βρει την ανταπόκριση που θα ήθελαν.

  Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου η καρδιά των ερωτευμένων χτυπά στο DreamCity Web Radio! Συντονιστείτε στο www.dreamcity.gr και ζήστε το πιο μαγικό μουσικό οδοιπορικό στα μονοπάτια του έρωτα και της αληθινής αγάπης.


Σχόλια