Γιάννης Κοτρότσος - Νιόβη Ηλιάδη! Το μαγικό ραδιοφωνικό δίδυμο του DreamCity που υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις!




Δύο ξεχωριστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί που τους ενώνει μια εκρηκτική χημεία! Την εκπομπή τους «Reserve Your Break» την απολαμβάνουμε κάθε Δευτέρα 20:00 – 22:00 στο www.dreamcity.gr.

Ένα από τα έντονα χαρακτηριστικά της εκπομπής είναι πως ακόμη και αν την παρακολουθείς σταθερά για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να βαρεθείς. Ο λόγος; Απλά γατί σε αυτή την εκπομπή κυριολεκτικά δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Το μόνο σταθερό – σχεδόν πάντα – είναι η μουσική. Ροκ και έντεχνοι ρυθμοί. Ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο. Όλα τα υπόλοιπα είναι ρευστά ανάλογα με τη διάθεση και τη παρέα.

Το εκρηκτικό δίδυμο του DreamCity WebRadio κλείνει μικρόφωνα στον αέρα, καυγαδίζει, φιλιώνει, “διώχνει” κόσμο από την εκπομπή, γελάει, προβληματίζεται. Ένα όμως είναι το σίγουρο. Η οικειότητα που νιώθεις από την πρώτη στιγμή που θα πατήσεις το play. Αν μπεις δε και live chat την πάτησες… Είσαι ήδη μέλος της παρέας! Μια παρέα την οποία δεν θα θέλεις να αποχωριστείς ποτέ!

Ας γνωρίσουμε όμως λίγο καλύτερα τον Γιάννη και την Νιόβη.

Ο Γιάννης είναι μηχανικός (MsC) στο επάγγελμα αλλά όχι στην ψυχή. Η σχέση του με την μουσική είναι κυρίως ραδιοφωνική, καθώς αυτή είναι η έκτη του σεζόν που παρουσιάζει εκπομπή. Έχει ασχοληθεί με διάφορα είδη μουσικής από ακουστικής και ραδιοφωνικής πλευράς. Από μουσικά όργανα έχει ασχοληθεί με το λαούτο. Μεγάλο μέρος του χρόνου του το αφιερώνει σε διάφορα χόμπι όπως ο χορός και το διάβασμα, οπότε μην ξαφνιαστείτε αν σε κάποια από τις εκπομπές του τον ακούσετε να μιλάει για το έργο του Ν. Καζαντζάκη και σε κάποιες άλλες  για τους βηματισμούς του Lindy Hop.

  Η Νιόβη, το ραδιοφωνικό Alter Ego του Γιάννη, είναι ένα πλάσμα γεμάτο ενέργεια που αγαπά τις ανατροπές.  Βιοχημικός με μεταπτυχιακό στο marketing, είναι ένα αληθινά αξιαγάπητο  ζιζάνιο, με ιδιαίτερο χιούμορ που όμως σε δευτερόλεπτα μπορεί να μετατραπεί σ’ έναν άκρως σοβαρό συνομιλητή όταν οι καταστάσεις το απαιτούν.

Η επαφή της με το ραδιόφωνο ξεκίνησε όταν πήγε να πιει ένα ποτάκι σε μια εκπομπή του Γιάννη, αλλά τελικά βγήκε στον αέρα και έμεινε για όλο το δίωρο. Εκείνο το βράδυ γεννήθηκε το εκρηκτικό και έκτοτε αχώριστο δίδυμο του DreamCity WebRadio.

Αν σας αρέσουν  οι ανατροπές, ο αυθορμητισμός, η εναλλαγή της διάθεσης και πιστεύετε πως η ζωή έχει πολλές νότες, συντονιστείτε κάθε Δευτέρα 20:00 – 22:00 στην εκπομπή «Reserve Your Break» στο Dreamcity Web Radio.

 

Σχόλια