Σπύρος Ρουγγέρης ένας μοναδικός ραδιοφωνικός bar tender!

 



O Σπύρος Ρουγγέρης είναι η ψυχή του DreamCity του WebRadio της Ονειρούπολης.  Συνιδιοκτήτης του σταθμού και παραγωγός της εκπομπής «Late Night Tales», την οποία χαριτολογώντας χαρακτηρίζει το προσωπικό του διαδικτυακό μπαράκι.

Ξεχωριστές μουσικές, ζεστές γεμάτες οικειότητα συζητήσεις, ψυχολογικά τεστ αλλά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να γεννηθεί στο χαρισματικό του μυαλό, αποκτά υπόσταση μέσα από την εκπομπή του.

Άλλωστε ο Σπύρος είναι ένας άνθρωπος που πάντα πραγματοποιεί τα όνειρα του. Έτσι άλλωστε δημιουργήθηκε και η μαγική «Ονειρούπολη».

Ο DreamCity υπήρξε το όραμα που γεννήθηκε στην καρδιά του Σπύρου  και της Αγγελικής Αναγνωστοπούλου. Δύο νέων,  ταλαντούχων  και πολύ δημιουργικών ανθρώπων, οι οποίοι δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους κατάφεραν μέσα σε λίγα χρόνια να δημιουργήσουν μια αληθινή ραδιοφωνική «Μέκκα» τέχνης και πολιτισμού. Ένα καλλιτεχνικό καταφύγιο για όλους τους Ονειρευτές που βρίσκονται εκεί έξω.

   Από παιδί, η ενασχόλησή του Σπύρου με τη μουσική ήταν έντονη. Για δέκα ολόκληρα χρόνια , συμμετείχε στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις της Φιλαρμονικής του δήμου Αιγάλεω ως πνευστός παίζοντας τρομπέτα.

Συχνά θυμάται τον εαυτό μου με ένα ραδιοφωνάκι στο χέρι, αργότερα με ένα κασετόφωνο να ακούει ραδιόφωνο και να ηχογραφεί σε κασέτα, παρακαλώντας να μη μιλήσει ο παραγωγός πάνω στο κομμάτι και χαλάσει η εγγραφή και κατά συνέπεια η playlist!



Αργότερα ήρθαν οι πρώτες απόπειρες κατασκευής FM ραδιοφωνικού πομπού, χαμένος σε λάμπες και τρανζίστορ, οι πρώτες εκπομπές με εμβέλεια στις γύρω γειτονιές και το μικρόβιο του ραδιοφώνου είχε ήδη εγκατασταθεί μέσα του!

Όταν τα FM «στένεψαν» για κάποιους σαν και εκείνον και πολλούς άλλους, το μικρόβιο του ραδιοφώνου μαζί με το όνειρο, μπήκαν σε μια βαλίτσα και αποθηκεύτηκαν σε κάποια σκοτεινή αποθήκη.

Η λαχτάρα του για την μουσική όμως ποτέ δεν έπαψε να υπάρχει. Αποτέλεσε και αποτελεί μόνιμη συντροφιά του σε ό,τι κι αν κάνει!

Έτσι λοιπόν γεννήθηκε η ιδέα της Ονειρούπολης η οποία πλέον φιλοξενεί πλήθος ραδιοφωνικών παραγωγών με κοινό χαρακτηριστικό τους την αγάπη για την μουσική, την τέχνη και τη ζωή.

  Μπορείτε λοιπόν να απολαύσετε τον Σπύρο ακολουθώντας την αγαπημένη του φράση  «Ο καλύτερος από όλους τους τρόπους για να μακρύνουμε τις μέρες μας, είναι να κλέψουμε μερικές ώρες από τη νύχτα», κάθε Δευτέρα βράδυ στις 10:00 και για τουλάχιστον δύο ώρες, μέσα από την ιντερνετική συχνότητα του ραδιοφώνου της Ονειρούπολης. Γιατί η νύχτα είναι το άλλο μισό της ζωής, και μάλιστα το καλύτερο μισό!


Σχόλια