Γιώργος Μαζωνάκης «Ευχής έργο»


 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

“ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ”

Μια 3λογία ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ για τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο!

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης μας προσκαλεί να ενώσουμε τη φωνή μας με το μέσα μας σε 3 συναυλίες με γενικό τίτλο “ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ”

Στο “ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ”, μέσα από τη μουσική 3λογία κι ερμηνεία των 3 πράξεων του Γιώργου Μαζωνάκη, θα κυριαρχήσει το συναίσθημα, το όνειρο, η ανθρωπιά, η αισιοδοξία, η επικοινωνία! Θα συναντηθεί η φωνή με την ψυχή μας, το «μέσα» με το «έξω» μας!

1η ΠΡΑΞΗ «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.»

Διαθέσιμη από το Σάββατο 6 Μαρτίου έως και την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Η 1η on demand συναυλία με τίτλο “Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.” θα βιντεοσκοπηθεί από το live streaming της Παρασκευής 5 Μαρτίου 2021 στο Tudor Hall του King George και θα είναι μία γενέθλια συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη. Η 1η πράξη της 3λογίας θα έχει συμβολικό, εορταστικό χαρακτήρα για το Γιώργο Μαζωνάκη, αφού πραγματοποιείται μια ημέρα μετά τα γενέθλια του. Ο αυθεντικός ερμηνευτής θα γιορτάσει τη γενέθλια μέρα του, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και “αναγέννησης” μέσα από μία μοναδική μουσική εμπειρία, ταξιδεύοντας μας με τη σπάνια φωνή του και τις διαχρονικές επιτυχίες του!

2η ΠΡΑΞΗ «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.»

Διαθέσιμη από το Σάββατο 27 Μαρτίου έως και την Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Η 2η συναυλία έχει τίτλο “Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.” και θα βιντεοσκοπηθεί από το live streaming της Παρασκευής 26 Μαρτίου 2021 με «χρυσοδάκτυλους» του μπουζουκιού από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο H 2η πράξη της 3λογίας εμπνέεται από στην πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», η οποία έχει χαρακτήρα αποστολής ζωής για τον ίδιο, αποτελώντας μια ανοιχτή πρόσκληση σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο σύμβολο και, μάλιστα, παγκόσμιο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.

3η ΠΡΑΞΗ «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.»

Διαθέσιμη από την Δευτέρα 19 Απριλίου έως και την Κυριακή 2 Μαίου 2021

Η 3η συναυλία έχει τίτλο “Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.” και θα βιντεοσκοπηθεί από το live streaming της Κυριακής 18 Απριλίου 2021. Η 3η πράξη θα κορυφώσει την 3λογία με ένα ανεπανάληπτο μουσικό αποτύπωμα του Γιώργου Μαζωνάκη, όπου με την ξεχωριστή χροιά και δύναμη της ερμηνείας του, θα μας ταξιδέψει στο ελληνικό τραγούδι με οδηγό αξεπέραστες επιτυχίες τόσο δικές του, όσο και άλλων ερμηνευτών και δημιουργών!

Οι 3 συναυλίες θα φωτίσουν και θα στηρίξουν έμπρακτα και το σπουδαίο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσφορά ίσων ευκαιριών στα παιδιά των Ακριτικών περιοχών της Ελλάδας!

Σχόλια