Αγγελική Αναγνωστοπούλου, η θηλυκή υπόσταση της μουσικής

 


Όλα τα πράγματα στη ζωή λένε ότι αποτελούνται από δύο υποστάσεις, τη θηλυκή και την αρσενική. Αυτός ο συνδυασμός είναι που κρατά τις ισορροπίες στη ζωή. Η Αγγελική Αναγνωστοπούλου είναι η θηλυκή υπόσταση της μουσικής αλλά και του μαγικού DreamCity του WebRadio της Ονειρούπολης.

Η Αγγελική μαζί με τον Σπύρο Ρουγγέρη πριν μερικά χρόνια οραματίστηκαν αυτόν τον τόσο ξεχωριστό σταθμό, τη μαγική «Ονειρούπολη», ένα μαγικό μέρος που αποτελεί καταφύγιο για όλους τους Ονειρευτές, ραδιοφωνικούς παραγωγούς, αρθρογράφους και κοινό.

Πολλοί άνθρωποι έχουν σε αρκετές στιγμές της ζωής τους μια καλή ιδέα. Λίγοι όμως έχουν την υπομονή, τη μεθοδικότητα και την εφευρετικότητα να παλέψουν για αυτή όπως αυτοί οι δύο νέοι άνθρωποι και να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους.

Ο στόχος αυτός σίγουρα δεν ήταν εύκολος αφού ο DreamCity είναι πολλά περισσότερα από άλλον έναν διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό. Αποτελεί έναν νέο κόσμο φτιαγμένο από τα όνειρα πολλών και διαφορετικών ανθρώπων και ακριβώς σε αυτό το κομμάτι κρύβεται και η μαγεία του. Στον ξεχωριστό τρόπο με το οποίο η Αγγελική και ο Σπύρος έφεραν κοντά πλήθος διαφορετικών ανθρώπων με μόνο κοινό γνώμονα την αγάπη τους για τη μουσική, τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Η Αγγελική είναι ένας αληθινά μοναδικός άνθρωπος που παθιάζεται με οτιδήποτε την εξιτάρει. Κυρίαρχη θέση στη ζωή της ανέκαθεν κατείχαν η αγάπη της  για τον χορό, τη μουσική και το ραδιόφωνο! Αυτή η αγάπη αλλά και η «σαγήνη» του να δημιουργεί μέσα από λέξεις και μια χροιά φωνής εικόνες από νέους κόσμους στους ακροατές, οδηγούν κάθε Τρίτη 20:00 – 22:00 το μουσικό ταξίδι που μοιράζεται με όλους μας μέσα από την εκπομπή της «Lipstick» στον μαγικό DreamCity.

 Η εκπομπή της χαρακτηρίζεται από έντονο αυθορμητισμό και αυθεντικότητα, αφού επιλέγει μουσικά κομμάτια ανάλογα με την ώρα και την διάθεσή της μέσα από ελληνικό αλλά ξένο ρεπερτόριο. Είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστική η ευχέρεια με την οποία μπορεί να εναλλάσσει το πρόγραμμα της από Guns N’ Roses σε Μαζωνάκη και από εκεί σε Barry White και πάει λέγοντας! Μια από της αγαπημένες τις εκφράσεις άλλωστε είναι πως «Όσο υπάρχουν τραγούδια, θα υπάρχει μουσική και το αντίστροφο».

  Κάθε Τρίτη βράδυ στις 22:00 στον www.dreamcity.gr, η Αγγελική αναλαμβάνει τα ηνία της διασκέδασής σας κυρίως  επί ελληνικού πενταγράμμου! Δεν παύει όμως να μας ξαφνιάζει και με ξένες μουσικές επιλογές! Συνηθίζει δε συχνά να ξεπερνά το καθιερωμένο διωράκι εκπληρώνοντας όλες τις μουσικές επιλογές των ακροατών της. Έχει τον δικό της μαγικό τρόπο να χρωματίζει και να μεταμορφώνει μια απλή καθημερινή βραδιά σε συναρπαστική και ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

 


Σχόλια