Ο Darkon διασκευάζει το διαχρονικό και αγαπημένο «Total eclipse of the heart»

 


  Το «Total Eclipse of the Heart» είναι ένα τραγούδι που ηχογράφησε η αγαπημένη  Ουαλή τραγουδίστρια Bonnie Tyler. Γράφτηκε από τον Jim Steinman και κυκλοφόρησε στο πέμπτο άλμπουμ της Tyler, «Faster Than the Speed ​​of Night» το 1983.

  Παγκοσμίως, το single έχει πωλήσεις άνω των 6 εκατομμυρίων κα έμεινε για πολύ καιρό στην κορυφή των charts. Προτάθηκε και για το βραβείο Grammy για την καλύτερη γυναικεία ποπ φωνητική παράσταση .

  Ο Jim Steinman είχε δηλώσει πως έγραψε το  "Total Eclipse of the Heart", έχοντας κατά νου την αγάπη ενός βαμπίρ επηρεασμένος από το μιούζικαλ του Nosferatu , στο οποίο εργάζοταν τότε και περιέγραφε την ιστορία ενός βαμπίρ.  Ο αρχικός του τίτλος του τραγουδιού ήταν «Vampires in Love» και αν κάποιος παρατηρήσει τους στίχους, διαπιστώνει έκπληκτος πως όλα έχουν να κάνουν Όλα έχουν να κάνουν με το σκοτάδι, τη δύναμη του σκότους και τη θέση της αγάπης σε αυτό

  Έκτοτε πολλοί δημιουργοί θέλησαν να ερμηνεύσουν αυτό το τόσο ιδιαίτερο κομμάτι.  Μια από τις ερμηνείες που ξεχώρισαν είναι αυτή της Αμερικανίδας Jill Andrews η οποία αγαπήθηκε όσο λίγες από τη συμμετοχή της τόσο στο «Grey's Anatomy» όσο  «Beauty & the Beast».

  Αυτή τη τόσο ξεχωριστή εκτέλεση επέλεξε να διασκευάσει ο αγαπημένος μας δημιουργός Darkon (Κώστας Νακόπουλος) και το αποτέλεσμα είναι αληθινά μαγικό!

Απολαύσετε αυτή την τόσο ιδιαίτερη διασκευή αλλά και να την κατεβάσετε δωρεάν εδώ:

Σχόλια