Ο Darkon διασκευάζει το τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα "Ο χαμενος τα παίρνει όλα"

 


Ο Darkon (Κώστας Νακόπουλος) διασκευάζει το διαχρονικό και αγαπημένο τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα «Σιγά μην κλάψω».

Ο Γιάννης Αγγελάκας είναι Έλληνας τραγουδιστής, μουσικός και ποιητής. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως ο τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Τρύπες. Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, ακολούθησε σόλο μουσική καριέρα, κυκλοφορώντας προσωπικούς δίσκους σε συνεργασία με πληθώρα άλλων καλλιτεχνών και μουσικών σχημάτων και συνεχίζοντας να είναι ενεργός στην ελληνική μουσική σκηνή μέχρι και σήμερα.

   Ως μέλος στις Τρύπες, ο Αγγελάκας ηχογραφεί 4 τραγούδια για την ταινία "Η Εποχή των Δολοφόνων" (1993), τα οποία το ίδιο το συγκρότημα παίζει ζωντανά στην ταινία. Ο πιο αναγνωρίσιμος όμως ρόλος του στο σινεμά θα αποτυπωθεί το 2002 στην ταινία του Νίκου Νικολαΐδη: "Ο Χαμένος τα Παίρνει Όλα", στην οποία αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, δημιουργώντας παράλληλα και τη μουσική της ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει αργότερα σε δίσκο.

Αυτό το τόσο ιδιαίτερο κομμάτι επέλεξε να διασκευάσει ο αγαπημένος μας δημιουργός Darkon και το αποτέλεσμα είναι αληθινά μοναδικό! Μπορείτε να απολαύσετε αυτή την τόσο ξεχωριστή διασκευή αλλά και να την κατεβάσετε δωρεάν εδώ:




Σχόλια