Γενικό Εμπόριο Δημήτρης Σπυρόπουλος

 

Η εταιρεία «Γενικό Εμπόριο Δημήτρης Σπυρόπουλος» βρίσκεται κοντά σας για να εξυπηρετήσει άμεσα και με απόλυτο επαγγελματισμό κάθε ανάγκη της επιχείρησης σας.

Με εμπειρία ετών στο χώρο του χονδρικού εμπορίου, συνέπεια και μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας, η εταιρεία «Γενικό Εμπόριο Δημήτρης Σπυρόπουλος» δύναται να γίνει ο πιο πιστός σας σύμμαχος στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης σας.

Είδη διατροφής, ποτά, αναψυκτικά, είδη καφετέριας, είδη οικιακής χρήσεως, είδη προσωπικής φροντίδας και είδη καθαρισμού των μεγαλύτερων εταιρειών σας περιμένουν στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η έδρα της εταιρίας «Γενικό Εμπόριο Δημήτρης Σπυρόπουλος» βρίσκεται στο όμορφο Όριο Ευβοίας αλλά το μεγάλο δίκτυο της δύναται να φέρει τα προϊόντα της στη πόρτα σας, σίγουρα και έγκαιρα εξασφαλίζοντας σας έτσι την εύρυθμη λειτουργεία της επιχείρησης σας.

Ελάτε σήμερα κιόλας στην μεγάλη οικογένεια της εταιρείας «Γενικό Εμπόριο Δημήτρης Σπυρόπουλος» και απολαύστε τον άψογο επαγγελματισμό, την ποιότητα, την ποικιλία και την ασφάλεια που την χαρακτηρίζει.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας697 754 5771
Διεύθυνση
Ιστότοποςhttps://oriods.wixsite.com/dimitris-spiropoulos
FacebookFacebook Γενικό Εμπόριο Σπυρόπουλος Δημήτρης
Emaildisp@otenet.gr

Σχόλια