ΓΙΩΡΓΟΣ&ΕΥΑ band 17 Ιουλίου στην Ερέτρια!


Κουρασμένοι αλλά με μια γλυκιά αίσθηση δημιουργίας απο τις στουντιακες τους εμφανίσεις η μπάντα "Γιωργος&Ευα" αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλλειμα, επιλέγοντας η μια και μοναδική συναυλιακη εμφάνιση τους για αυτό το καλοκαιρι να είναι μια σημαντική δράση,  που θα στηρίξουν ενάντια στα αιολικά πάρκα στην περιοχή Ερέτριας και γενικότερα στην Εύβοια.

Ενώνουν την φωνη τους μαζί με πολλές ακόμα συλλογικές ομάδες.

Απολαύστε τους λοιπόν στις 17 Ιουλίου στον προαυλίο χώρο του 1ο δημοτικού σχολείου Ερέτριας στις 20.30, μαζι τους ο μουσικος Αλκης Καραπανος στο πιάνο την κιθάρα και το κλαρίνο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επιστέφείτε την ομάδα facebook.com/e.medousa


Λίγα λόγια για τους Giorgos & Eva Band»

 

Οι «Giorgos & Eva Band» κατά κόσμο Γιώργος Καραχάλιος και Εύα Παπαθανασιου – Καραχάλιου είναι δύο ταλαντούχοι νέοι ορμώμενοι από την περιοχή της Κύμης Εύβοιας. Σύντροφοι στη σκηνή και τη ζωή, έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους να ακολουθήσουν τη μουσική με όπλα τους μια κιθάρα και δυο φωνές.

Τα τραγούδια τους μοιάζει να αποτελούν την απάντηση σε κάθε μορφή κοινωνικής καταπίεσης και κατάχρησης της εξουσίας. Θα μπορούσε κάποιος να τα χαρακτηρίσει ως διαχρονικά ποιήματα  που γράφτηκαν και ερμηνεύτηκαν ως αντίδοτο στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.

Σε κάθε εμφάνισή τους καταφέρνουν να μαγεύουν και να παρασύρουν το κοινό με την αυθεντικότητα και τις δυνατές ερμηνείες τους, αφού όλα τα τραγούδια τους  διακρίνονται από τη δική της προσωπική σφραγίδα.  Πρόκειται για φύση και στάση ζωής καλλιτέχνες με πλούσια εθελοντική δράση και συναυλίες για κοινωφελείς σκοπούς.

Μάθετε όλα τα νέα των αγαπημένων «Giorgos & Eva Band» μέσα από το προσωπικό τους ιστολόγιο

www.giorgosevaband.blogspot.com

Σχόλια