«Γιωργάκης το παιδί αστέρι» στο πανέμορφο Kymi Palace!

 

    Το κουκλόσπιτο της Παραμυθοχώρας φοράει τα καλοκαιρινά του και σας προσκαλεί το Σάββατο 17 Ιουλίου στις 21:00 στην διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου «Γιωργάκης το παιδί αστέρι» στο πανέμορφο Kymi Palace!

   Πρωταγωνιστές ο μικρός Γιωργάκης ένα παιδί αστεράκι, η αγαπημένη των παιδιών γκαφατζού μάγισσα Ταραντούλα, η γλυκιά Καλικατζαρένια, ο μάγος Αράχνιους, μια γλυκιά Γιαγιά που λέει όμορφα παραμύθια, ένα αξιαγάπητο βατραχάκι και πλήθος άλλων αγαπημένων παιδικών ηρώων.



    Μία χαρούμενη παράσταση, με πλήθος διαδραστικών κομματιών που σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει τους μικρούς μας φίλους αλλά και να τους μεταλαμπαδεύσει μηνύματα για την αξία της αγάπης, της οικογένειας, της μάθησης, της φιλίας και της προσφοράς!

  

 * Λόγω των μέτρων προστασίας από τον Covid – 19 οι καλοκαιρινές παραστάσεις της Παραμυθοχώρας, θα πραγματοποιηθούν με τη σκηνή σε απόσταση κάποιων μέτρων από τους μικρούς θεατές. Τα διαδραστικά κομμάτια της παράστασης θα πραγματοποιούνται τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και όλα τα μέτρα που συνιστά το υπουργείο υγείας. Παρακαλούνται οι γονείς όπως διευκολύνουν την ορθή διεξαγωγή της εκδήλωσης


Σχόλια