Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου: "Ενα βιβλίο για καλό σκοπό" από τις 13 έως τις 15 Αυγούστου στον Κάραβο Αλιβερίου

  


Ένα βιβλίο για καλό σκοπό!!!!

Σας περιμένουμε 13-14-15 Αυγούστου στο Κάραβο Αλιβερίου να
επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά βιβλία αυτό της αρεσκείας σας. Βιβλία για όλες τις ηλικίες ακόμα και ξενόγλωσσα.
Να ευχαριστήσουμε πολύ τους ανθρώπους που με την συγγραφική τους ιδιότητα, προσέφεραν τα βιβλία τους για να στηρίξουν τους σκοπούς της Ομάδας.
 
Μαμαλάκης Ηλίας
Κανονίδης Φωκάς
Δροσάτου Δέσποινα
Κατσαμάγκος Γιώργος
Μπατσακούτσας Κων/νος
Πατρίκη Βασιλική
Μυλωνάς Βαγγέλης
Κούκος Ιωάννης
Κοσμίδου Τζένη
 

 
Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου
 
 
Λίγα λόγια για την «Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου»:

Η  «Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου», είναι μια αυτόνομη ομάδα, ευαισθητοποιημένων πολιτών σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης με λαμπρό έργο.

Ως στόχο έχει τη μονιμοποίηση των δράσεων αλληλεγγύης και την καταγραφή των άμεσων κοινωνικών προβλημάτων με σκοπό την ανακούφιση των συμπολιτών της. Στην πρωτοβουλία αυτή μπορεί κάποιος να συμμετέχει είτε ως άτομο είτε ως ιδιότητα ή φορέας με μοναδικό κριτήριο την επιθυμία για συμμετοχή στο πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης που πρεσβεύει η ομάδα από την ίδρυση της.

Αν θέλετε να δώσετε τις δικές σας προσφορές σε είδη ρουχισμού σε καλή κατάσταση, τρόφιμα, φάρμακα, είδη υγειονομικού υλικού, προσφορά γης, εργασία ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την «Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου» στα τηλέφωνα 694 712 4178, 697 435 3581, στο fax 2223022345 και στο e-mail  της ομάδας: omada_allileggyis_aliveriou@windowslive.com και στο Facebook: www.facebook.com/omada.allileggyis.aliveriou

Σχόλια