Σάββατο 21 Αυγούστου “Σαν ταινία παλιά” στον Πολυχώρο Χωνευτικό Κύμης

 



 Σάββατο 21 Αυγούστου στις 21:00 η ξεχωριστή παράσταση ” Σαν ταινία παλιά” θα μας περιμένει όλους  στον Πολυχώρο Χωνευτικου στην αγαπημένη μας Κύμη Ευβοίας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη θεατρική διασκευή που σκοπό έχει να αναβιώσει αλησμόνητες σκηνές από τις αγαπημένες ταινίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που τόσο έχουν αγαπήσει γενιές και γενιές μικρών και μεγάλων φίλων.

Τη διασκευή του κειμένου υπογράφει η Τζένη Κοσμίδου, τη σκηνοθετική επιμέλεια  η Ζωή Νικολόπουλου και η Μαρίνα Μαργωμένου και  τη μουσική επιμέλεια Ο Γεωργος και ο Αναστάσης Πηλιχός.

Ερμηνεύουν: Ζωή Νικολοπουλου, Μαρίνα Μαργωμενου, Κατερινα Μπιμπη, Λιτσα Μπιμπ,η Βικτωρια Ζεμπου, Νικολέτα Λουπου, Αναστασία Λουπου, Δημήτρης Νάνος, Κωσταντινος Καλουδη,ς Έλντα Παπά, Τζωαννα Καμπάσή, Ρενησα Ζωγκου, Νεφέλη Σκοπελίτη, Βέροη Σκοπελίτη, Ευμορφια Χρυσαγη.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η τόσο ιδιαίτερη παράσταση εμπνευστής της οποίας είναι η Μαρίνα Μαργωμένου και στην οποία οι πλειονότητα των ηθοποιιών είναι μικρά παιδιά της αγαπημένης μας Κύμης, προετοιμάστηκε σε ελάχιστο χρόνο λόγω πανδημίας. Παρόλα αυτα το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μαγικό.

Οι όμορφες αφίσες που διαφημίζουν την παράσταση είναι μια καλλιτεχνική δημιουργία της κυρίας Νίνας Γαλάνη.

Χορηγοί της παράστασης τα Σούπερ Μάρκετ Μαργωμενος.
 
 
Σάββατο 21 Αυγούστου
Ώρα 21:00
Πολυχώρος Χωνευτικό Κύμης
Είσοδος Ελεύθερη

Σχόλια