Σήμερα Δευτέρα 9 Αυγούστου ο Σταυρος Πηλιχός στον Πολυχώρο Χωνευτικό Κύμης!

  


Σήμερα Δευτέρα 9 Αυγούστου στις 21:00 ο αγαπημένος μας Αλιβεριώτης καλλιτέχνης Σταύρος Πηλιχός θα μας χαρίσει ένα ξεχωριστό Live στον Πολυχώρο Χωνευτικό Κύμης!  Μαζί  του στο πιάνο ο ταλαντούχος Χρήστος Κουμούσης.

Η βραδιά θα είναι σίγουρα μαγική. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη χαρά να γίνουν συνοδοιπόροι σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με οδηγούς δύο εξαίρετους καλλιτέχνες. Όλα αυτά στον όμορφο χώρο του Πολυχώρου Χωνευτικό Κύμης ο οποίος χαρακτηρίζεται για την άψογη εξυπηρέτηση και τα υπέροχα  εδέσματα του.

 

Λίγα λόγια για τον αγαπημένο μας Σταύρο Πηλιχό

 

Ο Σταύρος Πηλιχός ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα που πέρασαν από το «The Voice». Κοινό και κριτές κυριολεκτικά τον λάτρεψαν τόσο λόγο του μεγάλου ταλέντου του όσο και του ήθους που χαρακτήριζε κάθε του εμφάνιση.

Ο Σταύρος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Αλιβέρι Ευβοίας. Μυήθηκε στην μουσική από την προσχολική του ηλικία και εκπαιδεύτηκε επί σειρά ετών σε πιάνο και φωνητική. Στα 18 του έφυγε από το νησί εκπληρώνοντας την μύχια επιθυμία του να ανακαλύψει τη δύναμη της επιστήμης. Γύρισε λίγα χρόνια αργότερα ως Μοριακός Βιολόγος και Γενετιστής, έχοντας παράλληλα ξεκινήσει το προσωπικό του ταξίδι στη μουσική. Έκτοτε περιπλανιέται και στους δύο κόσμους (επιστήμης και μουσικής) κατακτώντας τους προσωπικούς του στόχους με επιμονή και πολλή δουλειά.

 

Δευτέρα 9 Αυγούστου

Ώρα 21:00

Πολυχώρος Χωνευτικό Κύμης

Είσοδος Ελεύθερη

 

Σχόλια