Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι των Γιωργος & Ευα band "Να γίνουμε Άνεμος"!


Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι των Γιωργος & Ευα band "Να γίνουμε Άνεμος" από το άλμπουμ "Μπαλωμένα Όνειρα". Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο τραγούδι το οποίο παρασύρει από τα πρώτα δευτερόλεπτα τους ακροατές σε κόσμους γεμάτους όνειρα και ελευθερία.

Ένα τραγούδι ύμνος για τους ανθρώπους που καταφέρνουν να σπάσουν τα δεσμά που πολλές φορές επιβάλει, η σκληρή καθημερινότητα και να ταξιδέψουν με μοναδικό οδηγό τους το φως της ελευθερίας, της αγάπης και της προσωπικής τους επανάστασης.
 
 
Η μοναδική ερμηνεία της Εύας συναντά τους ιδιαίτερους στίχους και την ονειρική μουσική του Γιώργου, μαζί με τους ταλαντούχους μουσικούς Άλκη Καραπάνο και Ian Novorita και το αποτέλεσμα συναρπάζει.
 
 
Το βίντεο κλιπ  του "Να γίνουμε Άνεμος" υπογράφει σε σενάριο και σκηνοθεσία η Τζένη Κοσμίδου ενώ το video, η επιμέλεια και το μοντάζ είναι μια καλλιτεχνική δημιουργία της ταλαντούχας Dora Tsopa.
 


 
 
 
 
 
 
 
Στο βίντεο κλιπ συμμετέχουν η Τζένη Κοσμίδου, ο Δημήτρης Χαρίλας, ο Παναγιώτης Χαρίλας και η Μαρία Φάλαρη οι οποίοι με τις ερμηνείες  τους καταφέρνουν να οπτικοποιήσουν την πληθώρα των νοημάτων και των συναισθημάτων που γεννά αυτό το τόσο ιδιαίτερο τραγούδι, που αναμφίβολα αποτελεί έναν σύγχρονο ροκ ύμνο στην αγάπη, την ελευθερία και την προσωπική επανάσταση του ατόμου.
 
 
 
 
Απολαύστε το βίντεο κλιπ αυτού του τόσο ιδιαίτερου τραγουδιού: 
 

 

Ερμηνεία -Εύα Παπαθανασίου Καραχάλιου
Στίχοι/ Μουσική - Γιώργος Καραχάλιος.
Ενορχήστρωση: Άλκης Καραπάνος.
 
Έπαιξαν οι μουσικοί
Αλκης Καραπάνος: Ηλεκτρική κιθάρα, κλαρίνο
Ian Novorita: Μπάσο.
Γιώργος Καραχάλιος: Ρυθμική ηλεκτρική κιθάρα
 
Video/Επιμέλεια/Μοντάζ-Dora Tsopa
 
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Τζένη Κοσμίδου
 
Συμμετέχουν :
Τζένη Κοσμίδου.
Δημήτρης Χαρίλας.
Παναγιώτης Χαρίλας.
Μαρία Φάλαρη.
 
Ηχοληψία/Μίξη/Mastering : Αντώνης Τζαβάρας
 


 
Λίγα λόγια για τους Γιωργος & Ευα band
 

Οι «Giorgos & Eva Band» κατά κόσμο Γιώργος Καραχάλιος και Εύα Παπαθανασιου – Καραχάλιου είναι δύο ταλαντούχοι νέοι ορμώμενοι από την περιοχή της Κύμης Εύβοιας. Σύντροφοι στη σκηνή και τη ζωή, έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους να ακολουθήσουν τη μουσική με όπλα τους μια κιθάρα και δυο φωνές.

Τα τραγούδια τους μοιάζει να αποτελούν την απάντηση σε κάθε μορφή κοινωνικής καταπίεσης και κατάχρησης της εξουσίας. Θα μπορούσε κάποιος να τα χαρακτηρίσει ως διαχρονικά ποιήματα  που γράφτηκαν και ερμηνεύτηκαν ως αντίδοτο στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.

Σε κάθε εμφάνισή τους καταφέρνουν να μαγεύουν και να παρασύρουν το κοινό με την αυθεντικότητα και τις δυνατές ερμηνείες τους, αφού όλα τα τραγούδια τους  διακρίνονται από τη δική της προσωπική σφραγίδα.  Πρόκειται για φύση και στάση ζωής καλλιτέχνες με πλούσια εθελοντική δράση και συναυλίες για κοινωφελείς σκοπούς.

Μάθετε όλα τα νέα των αγαπημένων «Giorgos & Eva Band» μέσα από το προσωπικό τους ιστολόγιο

www.giorgosevaband.blogspot.com

 

Σχόλια