Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου "Tango vs Flamenco Pasiones"

 


Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

TANGO VS FLAMENCO PASIONES

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

H ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ  ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

To TANGO των δύο συναντά την εσωτερική πάλη του μοναχικού FLAMENCO σε μια εκρηκτική χορευτική παράσταση .

Οι λαοί της Αργεντινής και της Ισπανίας με έντονη την προσωπική επανάσταση των συναισθημάτων τους  εκφράζονται με ρυθμούς ψυχής  που αγγίζουν όλο τον κόσμο.

 Από το κοινό πάθος και την  χορευτική φλόγα των δυο πολιτισμών , απελευθερώνονται οι δυνάμεις του πόθου και του ερωτισμού και έρχονται αντιμέτωποι σε μια ανεπανάληπτη χορευτική «διαμάχη» ..Αισθήματα γεννημένα από τον έρωτα,τον πόνο και την νοσταλγία γίνονται λέξεις και φράσεις και μετουσιώνονται σε χορό που λυτρώνει.

Μέσα από συγκλονιστικές χορογραφίες και μια σπάνια πλοκή , υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Φάμη, 17 κορυφαίοι χορευτές του αυθεντικού Tango και του Flamenco , εναλλάσσονται στην ίδια σκηνή σε ένα θέαμα γεμάτο σύμβολα, αυτοσχεδιασμό και ατελείωτες φιγούρες αισθήσεων.

Αγαπημένα Tango & Flamenco κορυφώνονται από τις μοναδικές ερμηνείες  της μελωδικής φωνής της  Σαβίνας Γιαννάτου, και του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου τραγουδιστή AlfredoTejada από την Γρανάδα της Ισπανίας, με την συνοδεία της  πενταμελούς  ζωντανής ορχήστρας Acropoli5tango, της κιθάρας  και  των κρουστών υπό την διεύθυνση του Αργεντίνου μουσικού  Roman Gomez  

Πρόσκληση σε μια   διαχρονική και συγχρόνως άχρονη  πολιτισμική περίπλεξη, εκεί που η τέχνη δεν έχει σύνορα , ένα ταξίδι σε δυο αγαπημένες χώρες του Νότου που  θα μαγέψει τους λάτρεις της μουσικής και του χορού!

Υπό την Αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής .

Η αγορά αυτού του εισιτηρίου ισχύει μόνο για ένα άτομο και αποκλειστικά και μόνο για την ημερομηνία, εκδήλωση και θέση για την οποία έχει εκδοθεί, διαφορετικά δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον κάτοχο.

Το κάθε εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται.
Τα διαζώματα είναι αριθμημένα και η θέση που επιλέγεται είναι και η οριστική.

 

Αγορά εισιτηρίων: www.viva.grΥποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο τους στο θέατρο,κατά την τοποθέτηση τους στις θέσεις τους, καθ΄όλη την διάρκεια της εκδήλωσης και κατά την έξοδο τους από το χώρο.

http://greekfestival.gr/oroi-chrisis/

http://greekfestival.gr/plirofories-eisitirion/

Σχόλια