Ξεκίνησε δυναμικά η ακαδημία του ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων!

  


Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε δυναμικά η Ακαδημία του ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων!

Οι μικροί μας φίλοι γέμισαν το Μουντιαλιτο του Αγίου Βλασίου! Ο ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων περιμένει τους μικρούς του φίλους κάθε Τρίτη και Παρασκευή παρέα με τους προπονητές του Παύλο Βογιατζή, Νίκο Κωτση καθώς και το νέο μέλος της ομάδας την γυμνάστρια Ελευθερία Βάρκα!

 
  
Λίγα λόγια για τον ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων 
 

Ο ιστορικός ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων ιδρύθηκε το 1974 από επιφανείς κατοίκους της ευρύτερης περιοχής των Κονιστρών, τους οποίους ένωσε η αγάπη τους για τον αθλητισμό και τον τόπο τους. Η ομάδα μετρά τόσα χρόνια ζωής εξαιτίας αυτής της αγάπης που οι παλαιότεροι φρόντισαν να μεταλαμπαδεύσουν στις επόμενες γενιές.

Η δυναμική παρουσία των ακαδημιών, όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί από μόνη της τη μεγαλύτερη απόδειξη τόσο της καλής δουλειά, όσο και της σωστής φιλοσοφίας του ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων πάνω σε αυτόν τον τομέα αποτελώντας ένα από τα πιο λαμπρά επιτεύγματα του. Στόχος τους, να  μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά τόσο τη σωστή ποδοσφαιρική παιδεία και γνώση για το ποδόσφαιρο, όσο και το αθλητικό ιδεώδες που αποτελεί την καρδιά του «Ευ Αγωνίζεσθαι» αλλά και του «Ευ ζην» . 




Ο ΑΟ Κονιστρών και περιχώρων δεν είναι ένα απλό αθλητικό τοπικό σωματείο αλλά ένα βαθύ αθλητικό ιδεώδες ριζωμένο στις καρδιές όλων! Εντάξτε το παιδί σας στη μεγάλη οικογένεια του ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων σήμερα κιόλας!


Σχόλια