Η Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου προσέφερε έναν αναρριχητή σκάλας, σε ένα μικρό φίλο που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

 


 "Για άλλη μια φορά η "Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου" δίπλα σε παιδιά που χρειάζονται τη βοήθεια μας. Μέσω της Οργάνωσης [ Ανθρωπος Αποστολή] καταφέραμε την αγορά ενός αναρριχητή σκάλας, με ειδική καρέκλα ανύψωσης. Ο μικρός μας φίλος πάσχει απο εγκεφαλική παράλυση. Ο αναρριχητής θα τον βοηθήσει να μπορεί να μετακινηθεί, και να έχει ελεύθερη πρόσβαση σε χώρους του σπιτιού του στο σχολείο και σε οποιαδήποτε έξοδό του. Έτσι καμμιά σκάλα δεν θα είναι ε μπόδιο για τον μικρό μας φίλο. Ευχόμαστε νάχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Εμείς θα είμαστε αρωγοί σε κάθε ανάγκη που έχουν τα παιδιά με αναπηρία." 

Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου

 

Λίγα λόγια για την «Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου»:

Η  «Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου», είναι μια αυτόνομη ομάδα, ευαισθητοποιημένων πολιτών σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης με λαμπρό έργο.

Ως στόχο έχει τη μονιμοποίηση των δράσεων αλληλεγγύης και την καταγραφή των άμεσων κοινωνικών προβλημάτων με σκοπό την ανακούφιση των συμπολιτών της. Στην πρωτοβουλία αυτή μπορεί κάποιος να συμμετέχει είτε ως άτομο είτε ως ιδιότητα ή φορέας με μοναδικό κριτήριο την επιθυμία για συμμετοχή στο πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης που πρεσβεύει η ομάδα από την ίδρυση της.

Αν θέλετε να δώσετε τις δικές σας προσφορές σε είδη ρουχισμού σε καλή κατάσταση, τρόφιμα, φάρμακα, είδη υγειονομικού υλικού, προσφορά γης, εργασία ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την «Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου» στα τηλέφωνα 694 712 4178, 697 435 3581, στο fax 2223022345 και στο e-mail  της ομάδας: omada_allileggyis_aliveriou@windowslive.com και στο Facebook: www.facebook.com/omada.allileggyis.aliveriou

Σχόλια