Ο Α.Ο Κονιστρών κ Περιχώρων ευχαριστεί θερμά τον χορηγό Παναγιώτη Λάμπρου για τη μεγάλη προσφορά του!

 


   Η ακαδημία του Α.Ο Κονιστρών κ Περιχώρων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους μικρούς φίλους που την αποτελούν ότι λάβαμε μια μεγάλη προσφορά από τον χορηγό μας, Παναγιώτη Λάμπρου.  Παραλάβαμε τις νέες εμφανίσεις της ακαδημίας που περιλαμβάνουν φανέλα προπόνησης, σοτσακι, κάλτσες κ Σακ βουαγιαζ της Nike.

  Όλο αυτό το σετ προπόνησης το χορηγούμε στα παιδιά της ακαδημίας που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-22 στην συμβολική τιμή των 20 ευρώ, σαν μια μικρή οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιρικού σωματείου Α.Ο. Κονιστρών κ Περιχώρων.


  Επίσης λάβαμε κ υλικό για την προπόνηση κ τους αγώνες ( μπάλες , σαλιαρες, κτλ) το οποίο κ θα απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι από την επόμενη προπόνηση.

  Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της ακαδημίας, Κούκη Βασίλη για να παραλάβετε το σετ προπόνησης της Nike στις ώρες προπόνησης 18:30 έως 20:30 κάθε Τρίτη κ Παρασκευή στο γήπεδο Αγίου Βλασίου.

 


  Η διαδικασία των εγγράφων ολοκληρώνεται στο τέλος Οκτωβρίου, κ θα ακολουθήσει μετά επαγγελματική φωτογράφιση της ακαδημίας.

Παναγιώτη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!

 

Α.Ο Κονιστρών κ Περιχώρων

Σχόλια