«Ερασιτέχνες Άνθρωποι» με την Τζένη Κοσμίδου «Στα μύχια μονοπάτια της ψυχής»

 


Την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 20:00 – 22:00 το ταξίδι της εκπομπής, της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον Dreamcity Radio θα είναι μια ιδιαίτερη περιπλάνηση «Στα μύχια μονοπάτια της ψυχής».

Μουσικά πρελούδια ξυπνούν ιστορίες της νύχτας. Ιστορίες γεμάτες έντονα συναισθήματα, κρυφές σκέψεις και επιθυμίες που κατοικούν καλά κρυμμένα «Στα μύχια μονοπάτια της ψυχής».

Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα σας στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμα σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα.

Μπορείτε επίσης να πληροφορείστε τα νέα της εκπομπής «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» αλλά και διάφορα νέα τέχνης και πολιτισμού στο επίσημο ιστολόγιο της www.erasitexnes.eu

Την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό DreamCity Radio και γίνεται συνοδοιπόροι στο πιο ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι, στα πιο μύχια μονοπάτια της ψυχής σας .

Σχόλια