​Χριστουγεννιάτικο Εργαστήριο Σεναρίου της Ε.Σ.Ε.

  


Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προσφέρει πάλι, αλλά με μειωμένα δίδακτρα, ως Χριστουγεννιάτικη προσφορά, προσαρμοσμένη φυσικά στα απαιτούμενα περιοριστικά μέτρα, το επιτυχημένο σεμινάριο/εργαστήριο συγγραφής σεναρίου κινηματογραφικής ταινίας μικρού μήκους σε κάθε ενδιαφερόμενο επίδοξο σεναριογράφο αλλά και κάθε φίλο του δημιουργικού αυτού είδους.

Φόρμα Εγγραφής:https://senariografoi.gr/gr/useful/seminars/script2021b/

Στο εργαστήριο διδάσκουν γνωστοί και καταξιωμένοι Έλληνες Σεναριογράφοι. Οι 27 συνολικά διδακτικές ώρες του σεμιναρίου επιμερίζονται σε:

  • Θεωρητικά μαθήματα σεναριογραφίας συγγραφής και προώθησης ενός κινηματογραφικού σεναρίου.
  • Εργαστήριο Συγγραφής (Workshops) σεναρίου μικρού μήκους,
  • Ένα ή δύο master classes
  • Producer's Point of View - Extra Bonus:

α) Όλα τα σενάρια που θα έχουν ολοκληρωθεί με το πέρας του εκπαιδευτικού προγράμματος θα τύχουν περαιτέρω επεξεργασίας εφόσον αυτή κριθεί απαραίτητη από τον εισηγητή του εργαστηρίου μέσω υπολογιστή, επί ένα μήνα.

β) Θα δοθεί το Producer’s Point of View, σε όποιο σενάριο πληροί τις προυποθέσεις, όσον αφορά τις πιθανότητες που έχει να παραχθεί/υλοποιηθεί με χρηματοδότηση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, της ΕΡΤ ή άλλου Φορέα.

ΔιδάσκοντεςΣτα θεωρητικά μαθήματα, εργαστήρια και master classes θα διδάξουν*: 

Βασίλης Σπηλιόπουλος (Σασμός), Ρένα Ρίγγα, Αλεξάνδρα ΜπελεγράτηΗλίας Φλωράκης, Αλέξης Γιαννούλης, Αλέξανδρος Κακαβάς (1821 Η Ελληνική Επανάσταση) κ.ά..* ανάλογα με την διαθεσιμότητά τους

Tα master classes, εάν το επιτρέπει η επαγγελματική τους ενασχόληση, θα δοθούν από γνωστούς επαγγελματίες του χώρου π.χ. Κώστας Καπώνης (Η γη της ελιάς), Σταύρος Αβδούλος/Ειρήνη Ριτσώνη(Βαρδιάνος στα Σπόρκα, Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου κ.ά.)

Βεβαίωση Εξειδικευμένης ΕπιμόρφωσηςΣε όσους παρακολουθήσουν το Σεμινάριο μέχρι τέλους θα χορηγηθεί η επίσημη βεβαίωση εξειδικευμένης επιμόρφωσης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

Τόπος διεξαγωγής:Ξενοδοχείο Ιλίσια (best western), δίπλα στο Χίλτον επί της Μιχαλακοπούλου, στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής ή Ευαγγελισμός

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 10:00-19.00Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 10:00-19:00Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 10:00-19.00

Αξία Σεμιναρίου:

1. Εγγραφή: 50€

2. Δίδακτρα:

Α. Κατηγορία 250€ (όσοι δεν ανήκουν στην κατηγορία Β)Β. Κατηγορία 200€ (Σύμφωνα με την λίστα με τίτλο «Εκπτωτικές Κατηγορίες») 

*Έκπτωση 20% και στις 2 κατηγορίες για εφάπαξ καταβολή (δεν χρειάζεται εγγραφή για την εφάπαξ καταβολή) δηλαδή κατηγορία Α αντί 250, καταβολή 200 ευρώ, και κατηγορία Β αντί 200, καταβολή 160 ευρώ.

Κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στην τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ GR5701718390006839133385616. Εν συνεχεία στείλτε το παραστατικό της τράπεζας και τη σύνοψη της ιστορίας που θα αναπτύξετε σε σενάριο στο eseseminars@gmail.com. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του συνολικού ποσού η 1η Δεκεμβρίου 2021. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο αριθμός των ενδιαφερομένων μέχρι την 6η Δεκεμβρίου το εργαστήριο θα αναβληθεί και τα χρήματα θα επιστραφούν

Εκπτωτικές Κατηγορίες

  • Συμμετοχή σε διαγωνισμό σεναρίου της Ε.Σ.Ε.
  • Μέλη της Ε.Σ.Ε.
  • Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, μοντέρ, παραγωγοί και εν γένει άτομα του Οπτικοακουστικού χώρου, των ΜΜΕ, του Πολιτισμού και της Επικοινωνίας γενικότερα.
  • Άνεργος ή άνεργο ή ορφανό μέλος οικογένειας.
  • Τρίτεκνοι/ Πολύτεκνοι / Μονογονεική Οικογένεια
  • Γονείς / αδερφοί / σύζυγοι εκπαιδευτικοί.
  • ΑμΕΑ ή Μέλος οικογένειας με σοβαρή ασθένεια ή αναπηρία.
  • Σπουδαστές ΙΕΚ, Κ.Δ.Β.Μ., Κολλεγίων, ΑΕΙ, ΤΕΙ, Νυχτερινού Λυκείου, Μουσικών και Δραματικών Σχολών.
  • Οικογένεια / άτομο χαμηλού εισοδήματος / Συνταξιούχοι
  • Ομαδικές εγγραφές.
  • Μέλος Καλλιτεχνικής – Πολιτιστικής ένωσης, ομίλου, συλλόγου κ.λ.π.

Για πλήρη ενημέρωση, επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο μας και για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε στο email info@senariografoi.gr ή στο τηλέφωνο 6932089819.

Σχόλια