«Ερασιτέχνες Άνθρωποι» με την Τζένη Κοσμίδου «Αόρατα Φυλαχτά»

 


Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 20:00 – 22:00 το ταξίδι της εκπομπής, της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον Dreamcity Radio θα είναι αφιερωμένο στα αόρατα «Αόρατα Φυλαχτά».

Ιδιαίτερα τραγούδια που αγγίζουν τα πιο μύχιά μονοπάτια της ψυχής και ξυπνούν ιστορίες της νύχτας. Ιστορίες γεμάτες έντονα συναισθήματα, σκέψεις και επιθυμίες. Τραγούδια που υπήρξαν πιστοί συνοδοιπόροι στις πιο σκοτεινές μας στιγμές, προστατεύοντας μας σαν αόρατα φυλαχτά από τις πιο τραχιές πλευρές του ίδιου μας του εαυτού.

Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα σας στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμα σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα.

Μπορείτε επίσης να πληροφορείστε τα νέα της εκπομπής «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» αλλά και διάφορα νέα τέχνης και πολιτισμού στο επίσημο ιστολόγιο της www.erasitexnes.eu

Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό DreamCity Radio και γίνεται συνοδοιπόροι στο πιο ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι.

Σχόλια