«Ερασιτέχνες Άνθρωποι» με την Τζένη Κοσμίδου «Στις χαραυγές ξεχνιέμαι»

  


Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 20:00 – 22:00 το ταξίδι της εκπομπής, της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον Dreamcity Radio θα είναι αφιερωμένο στις σκοτεινές στιγμές, που η χαραυγή υπήρξε η μοναδική συντροφιά.

Ένα μαγικό πρελούδιο μελωδιών έρχεται να αγκαλιάσει τα συναισθήματα των ακροατών, ξυπνώντας σκέψεις, ιστορίες και στιγμές που μοιραστήκαμε μονάχα με εκείνες τις ξεχωριστές χαραυγές. Χαραυγές που αγκάλιασαν ζεστά τη ψυχή μας διώχνοντας μακριά τη μοναξιά, το φόβο και το σκοτάδι. Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα σας στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμα σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα.

Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα σας στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμα σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα.

Μπορείτε επίσης να πληροφορείστε τα νέα της εκπομπής «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» αλλά και διάφορα νέα τέχνης και πολιτισμού στο επίσημο ιστολόγιο της www.erasitexnes.eu

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό DreamCity Radio «Στις χαραυγές ξεχνιέμαι».

Σχόλια