Μαθήματα Κραβ Μαγκά στην Κύμη Ευβοίας!

  


Στον όμορφο και άρτια εξοπλισμένο αθλητικό χώρο "Σκιαμαχία" στους Καλημεριάνους Κύμης Ευβοίας, ξεκίνησαν μαθήματα Κραβ Μαγκά. Ο εκπαιδευτής Νίκος Ρούσσος διδάσκει την πιο σύγχρονη μορφή αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας.

Το Κραβ Μαγκά είναι ένα σύστημα με πλήρη πρακτική εφαρμογή στην δύσκολη σύγχρονη ζωή. Διδάσκει τρόπους αντιμετώπισης άοπλων και ένοπλων επιθέσεων και δυναμικές τεχνικές μάχης. Σκοπός του είναι η επίτευξη της ατομικής προστασίας αλλά και η δυνατότητα της προστασίας των αγαπημένων μας προσώπων.


Οι τεχνικές του Κραβ Μαγκά διαφέρουν από αυτές των υπολοίπων πολεμικών τεχνών, διότι ο κύριος σκοπός τους είναι η εφαρμόσιμη πρακτική τους σε αληθινές συνθήκες κινδύνου. Η μοναδική διδακτική μεθοδολογία και το εκπαιδευτικό σύστημά του Νίκου Ρούσσου, πηγάζουν από τις βασικές αρχές του Κραβ Μαγκά και επιτρέπουν στον ασκούμενο να χρησιμοποιεί τα φυσικά του ένστικτα στην αυτοάμυνα. Πέρα από τις πολύτιμες γνώσεις του πιο σύγχρονου και ρεαλιστικού συστήματος αυτοάμυνας Κραβ Μαγκα, ο Νίκος Ρούσσος προσφέρει ένα απόλυτα άρτιο αθλητικό πρόγραμμα που προάγει όπως όλα τα προγράμματα της Σκιαμαχίας, τις ευγενής αρχές του αθλητισμού και βοηθά τον ασκούμενο να χτίσει μια υγιή φυσική κατάσταση.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.

Πληροφορίες για τα μαθήματα και την εγγραφή σας μπορείτε να πάρετε από την ιδιοκτήτρια της Σκιαμαχίας κυρία Ρίτσα Μπιρτντάχα στο τηλέφωνο 6948081934 και από τον εκπαιδευτή Κραβ Μαγκά Νίκο Ρούσσο στο τηλέφωνο 6946150542


 

Στη Σκιαμαχία οι επιλογές για άθληση βέβαια είναι πάρα πολλές. Σε έναν όμορφο και άρτια εξοπλισμένο χώρο 250 τμ οι ασκούμενοι απολαμβάνουν παροχές υψηλής ποιότητας με μηχανήματα γυμναστικής, ΤRX, Πυγμαχία, Κραβ Μαγκά, κυκλικές προπονήσεις αλλά και καθαρά γυναικεία προγράμματα. Ενημερωθείτε για όλα από την κυρία Ρίτσα Μπιρτντάχα στο τηλέφωνο 6948081934 και στο mail : boxingskiamaxia@gmail.com

Σχόλια