Αλλαζει μέρα η εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου "Ερασιτέχνες Άνθρωποι"!

 


 Η εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», αλλάζει μέρα και πλέον θα βρίσκεται κοντά σας κάθε Τρίτη  20:00 – 22:00 στον αγαπημένο Dreamcity Radio

Ιδιαίτερα τραγούδια που αγγίζουν τα πιο μύχιά μονοπάτια της ψυχής και ξυπνούν ιστορίες της νύχτας. Ιστορίες γεμάτες έντονα συναισθήματα, σκέψεις και επιθυμίες. 

Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα σας στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμα σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα.

Μπορείτε επίσης να πληροφορείστε τα νέα της εκπομπής «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» αλλά και διάφορα νέα τέχνης και πολιτισμού στο επίσημο ιστολόγιο της www.erasitexnes.eu

Κάθε Τρίτη 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό DreamCity Radio και γίνεται συνοδοιπόροι στο πιο ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι.

Σχόλια