“Ερασιτέχνες Άνθρωποι” με την Τζένη Κοσμίδου, "Συνάντηση Κορυφής..."

  


Την Τρίτη 5 Απριλίου 20:00 – 22:00 το ταξίδι της εκπομπής, της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον Dreamcity Radio θα είναι μια ξεχωριστή μουσική "Συνάντηση Κορυφής". 

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στα μοναδικά τραγούδια δύο καλλιτεχνών που έχουν αγαπηθεί όσο κανείς. Βασίλης Παπακωνσταντίνου & Χρήστος Θηβαίος ενώνουν τα υπέροχα τραγούδια και μας ταξιδεύουν σε τόπους μαγικούς.

Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα σας στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμα σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα.

Μπορείτε επίσης να πληροφορείστε τα νέα της εκπομπής «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» αλλά και διάφορα νέα τέχνης και πολιτισμού στο επίσημο ιστολόγιο της www.erasitexnes.eu

Την Τρίτη 5 Απριλίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό DreamCity Radio και γίνεται συνοδοιπόροι στο πιο ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι...

Σχόλια