"Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό" Από 23 Μαρτίου στους κινηματογράφους!!!

  


 

Δείτε το trailer ΕΔΩ



 23 Μαρτίου στους κινηματογράφους από την The Film Group

 

 Λίγα λόγια για την ταινία

 

Η απόφαση της Πόπης να παντρευτεί έναν νεότερο άντρα Γεωργιανής καταγωγής αναστατώνει την μικρή κοινωνία ενός χωριού στην Κω. Τα παιδιά της, η αδερφή της και οι εκκεντρικοί συγχωριανοί δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια, βάζοντας σκοπό να αποτρέψουν τον γάμο, ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσουν στα άκρα.

 

Μία μαύρη κωμωδία.

Ένα κυνήγι θησαυρού.

Ποιος θα ζήσει; Ποιος θα πεθάνει; Ποιος θα πάρει τα λεφτά; Ο γάμος θα γίνει τελικά;

 

 

Οι Χαρακτήρες

 

Ο Αρτέμης

Όλο το νησί τρέμει τον Αρτέμη. Ζιγκολό τον ανεβάζουν, προικοθήρα τον κατεβάζουν. Κι όλα αυτά γιατί; Επειδή ερωτεύτηκε την Πόπη. Ίσως και την τεράστια περιουσία της. Άραγε, θέλουν να τον παντρέψουν ή να τον ξεπαστρέψουν; Το μόνο σίγουρο είναι πως στην Κω, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.

 

Η Πόπη

Από μικρή μένει στην Κω και έχει ερωτευτεί αθεράπευτα τον γοητευτικό Αρτέμη. Θέλει να τον παντρευτεί κι ας την μισήσει όλο το νησί.

 

Η αδερφή

Αθυρόστομη και νευρική, η αδερφή της νύφης είναι αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Δεν θα δώσει την αδερφή της στον αχαΐρευτο προικοθήρα που έχει βάλει στο μάτι την περιουσία της. Θα τον σκοτώσει!

 

Ο κουμπάρος

Να ζήσει η νύφη κι ο γαμπρός… ή έστω η νύφη γιατί ο γαμπρός δεν φαίνεται να έχει πολύ μέλλον! Ο κουμπάρος έχει ένα επτασφράγιστο μυστικό κι ένα κρίσιμο δίλημμα: Να σώσει ή να σκοτώσει αυτόν τον όμορφο μάγκα που λιγουρεύεται;

 

Η κολλητού του γιου

Η «βιτρίνα» του γκέι γιου της νύφης είναι ερωτευμένη με άλλον, αλλά εκείνος δεν χαμπαριάζει τίποτα. Όλοι την φωνάζουν «κορμάρα» κι εκείνος περνάει χρόνο με άλλη. Κοντεύει να την τρελάνει και δεν ξέρει τι να κάνει. Να τον δηλητηριάσει, να τον ψεκάσει ή μήπως το κεφάλι να του σπάσει;

 

O αλκοολικός

Μεγάλη του αδυναμία οι μπύρες, μόνο που σαν τις πίνει γίνεται στουπί. Όλο το νησί νομίζει πως είναι μεθυσμένος διαρκώς, αλλά εκείνος ακούει όλα τους τα μυστικά και γνωρίζει πολύ καλά πως στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.

 


 

Σκηνοθεσία

Στράτος Μαρκίδης

 

Σενάριο

Βαγγέλης Δουκουτσέλης

Παραγωγή

Ε.Γ. Μαρκίδης, Καραγιάννης Καρατζόπουλος, Καππα Φιλμς

Ηθοποιοί

Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ελένη Καστάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κατερίνα Στικούδη, Σοφία Βογιατζάκη, Κώστας Καραθωμάς, Ναταλία Δραγούμη, Κατερίνα Τσαβάλου, Στράτος Λύκος, Vicky Dalli, Τάσος Παλαντζίδης, Θεοφανία Παπαθωμά, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Νίκος Βερλέκης

Φωτογραφία

Δημήτρης Αποστόλου

Μοντάζ

Γιώργος Κατσένης

Μουσική

Βαγγέλης Σερίφης

Διάρκεια

93’

Διανομή

THE FILM GROUP

Είδος

Κωμωδία

 

 

Σχόλια