Ημέρες Life Coaching: «Δυνάμωσε τον Εαυτό σου, Ενίσχυσε τη Συλλογικότητα: Ένα Ταξίδι Ηθικής Απόλαυσης» με την Διανοήτρια & Master Coach: Παναγιώτα Μπλέτα MBA, BSc Η Παναγιώτα Μπλέτα είναι επίσης συγγραφέας του βιβλίου προσωπικής βελτίωσης και ανάπτυξης «Ανακάλυψε τον Υπερεαυτό σου». Νοέμβριος -Δεκέμβρης 2023 Τοποθεσία: 41st Café – Αντρέα Λεντάκη 41, Υμηττός «Δυνάμωσε τον Εαυτό σου, Ενίσχυσε τη Συλλογικότητα: Ένα Ταξίδι Ηθικής Απόλαυσης» Είναι ένα πρόγραμμα αυτοβελτίωσης που στόχο έχει να παρέχει μια ολιστική προοπτική για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της ζωής. 1) Το «Δυνάμωσε τον εαυτό σου» αναφέρεται στις πτυχές της προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης, όπου κάθε άτομο ενθαρρύνεται να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του. 2) Το «Ενίσχυσε τη Συλλογικότητα» διευρύνει την εστίαση για να συμπεριλάβει την ευρύτερη κοινότητα, τονίζοντας ότι η αυτοβελτίωση δεν είναι μόνο ατομική προσπάθεια αλλά και συλλογική ευθύνη. 3) Η κατάληξη στο «Ένα Ταξίδι Ηθικής Απόλαυσης» ευθυγραμμίζει τις ατομικές και συλλογικές ενέργειες βελτίωσης με τον κώδικα των αξιών μας. 1η Ομαδική συνεδρία: Κυριακή 12 Νοεμβρίου, ώρα 18:00 Θέμα: «Η ανατομία του φόβου: Αντιμετώπιση και υπέρβαση των προσωπικών και συλλογικών ανησυχιών για ηθική και πνευματική ανάπτυξη» *Είσοδος ελεύθερη. Ελάχιστη Κατανάλωση 5 ευρώ. 8.11.2023 Κώστας Μαντάς Κώστας Μαντάς


 Ημέρες Life Coaching: «Δυνάμωσε τον Εαυτό σου, Ενίσχυσε τη  Συλλογικότητα: Ένα Ταξίδι Ηθικής Απόλαυσης» με την Διανοήτρια & Master Coach: Παναγιώτα Μπλέτα MBA, BSc 

Η Παναγιώτα Μπλέτα είναι επίσης συγγραφέας του βιβλίου προσωπικής βελτίωσης και ανάπτυξης «Ανακάλυψε τον Υπερεαυτό σου».

Νοέμβριος -Δεκέμβρης 2023

Τοποθεσία: 41st Café – Αντρέα Λεντάκη 41, Υμηττός

«Δυνάμωσε τον Εαυτό σου, Ενίσχυσε τη  Συλλογικότητα: Ένα Ταξίδι Ηθικής Απόλαυσης» 

Είναι ένα πρόγραμμα αυτοβελτίωσης που στόχο έχει να  παρέχει μια ολιστική προοπτική για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της ζωής.

1) Το «Δυνάμωσε τον εαυτό σου» αναφέρεται στις πτυχές της προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης, όπου κάθε άτομο ενθαρρύνεται να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του.

2) Το «Ενίσχυσε τη Συλλογικότητα» διευρύνει την εστίαση για να συμπεριλάβει την ευρύτερη κοινότητα, τονίζοντας ότι η αυτοβελτίωση δεν είναι μόνο ατομική προσπάθεια αλλά και συλλογική ευθύνη.

3) Η κατάληξη στο «Ένα Ταξίδι Ηθικής Απόλαυσης» ευθυγραμμίζει τις ατομικές και συλλογικές ενέργειες βελτίωσης με τον κώδικα των αξιών μας.

1η Ομαδική συνεδρία: Κυριακή 12 Νοεμβρίου, ώρα 18:00

Θέμα: «Η ανατομία του φόβου: Αντιμετώπιση και υπέρβαση των προσωπικών και συλλογικών ανησυχιών για ηθική και πνευματική ανάπτυξη»

*Είσοδος ελεύθερη. Ελάχιστη Κατανάλωση 5 ευρώ.


Σχόλια