Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. στην Απονομή Βραβείων Μονολόγων του 17ου Γυμνασίου Περιστερίου

  


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς προσκληθείς από τη Συντονίστρια Αθηνών της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. Ευαγγελία Λιάπη, υπεύθυνη του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής του 17ου Γυμνασίου Περιστερίου παρευρέθηκε στην τελετή απονομής του διαγωνισμού μονολόγων εκ διασκευής του 17ου Γυμνασίου Περιστερίου με θέμα το δημώδες "Ο πρωτομάστορας και η λυγερή".


Βραβεία:
1ο (εξ ημισείας) Χλούπη Γεωργία (Γ4) και Βασίλης Καμπίτσης (Γ2)
2ο Βεργάδος Χρήστος (Γ1)
3ο Μαχαίρα Χριστίνα (Γ3)

Έπαινοι:
Μελισσαράτου Σπυριδούλα (Γ3)
Ρωμανού Θεοδώρα (Γ4)
Καμαρέτσος Δημήτρης (Γ2)
Ζάχου Γεωργία (Γ2)

Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απετέλεσαν οι φιλόλογοι Ευαγγελία Λιάπη, Παρασκευή Στάθη και Σταματία Υδραίου

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς απένειμε το πρώτο βραβείο στους Γεωργία Χλούπη και Βασίλη Καμπίτση

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Τάσος Θεοδωράκος, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ' Αθήνας Δήμητρα Μακρή, η Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φιλολόγων Παρασκευή Δεληκάρη, η Διευθύντρια Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου (ΕΝ.Ε.ΓΥΛ) Δήμητρα Λελίγκου, ο Διευθυντής του 17ου Γυμνασίου Γεώργιος Κουμουνδούρος, η Σταματία Υδραίου φιλόλογος, η Συντονίστρια Αθηνών της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. Κατερίνα Καράμπελα δημοσιογράφος, ο Γιάννης Παπαδόπουλος Διευθυντής Τμήματος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, η Γεωργία Κατσαβούρου Υπεύθυνη για θέματα Παιδείας του Δήμου, οι μαθητές του Γυμνασίου κ.ά.

Υπεύθυνος για την οργάνωση της εκδήλωσης ο εκπρόσωπος του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, μαθητής της Γ' Γυμνασίου Γεώργιος Τσάκαλης


Σχόλια